HOOGTEPUNTEN

Carrière hoogtepunten

OP KOERS VOOR DE CHALLENGE TOUR

Een prachtige week met fantastisch spel. De baan lag er geweldig bij en het uitzicht was spectaculair! Een geweldig moment om hier met de overwinning de baan af te lopen. Na een Play-off heb ik de winst binnen kunnen slepen. Een stap in de juiste richting, op koers voor de Challenge Tour!

Irish Challenge 2021

EEN HISTORISCHE ZEGE

Een historisch moment en de grootste overwinning uit mijn professionele carrière toen ik het allereerste mixed golftoernooi won! In dit evenement gingen de Ladies European Tour, de Staysure Senior Tour en de Challenge Tour de strijd aan en kwam ik als beste uit de bus. Een ongelooflijk gevoel om terug in de winnaarskring te zijn en een geweldige manier om het seizoen 2019 te beginnen

Jordan Gemengd Open 2019

SPELEN MET EEN LEGENDE

Wat een moment om terug te keren naar de Old Course! Deelnemen aan de Dunhill Links Trophy en gekoppeld worden aan legende Johan Cruijff. Ik zal dit moment voor altijd koesteren.

Dunhill Links Trophy 2014

MIJN TWEEDE PROFESSIONELE WIN

Slechts enkele weken na mijn eerste overwinning op de Challenge Tour boekte ik nog een overwinning door de Kharkov Superior Cup te winnen. Met 4 birdies op de laatste 7 holes kon ik mijn tegenstanders verslaan. Het was ontzettend spannend en een week om nooit te vergeten! Deze overwinning stelde ook mijn kaart voor de European Tour veilig in 2014. Wat een geweldige start van mijn professionele carrière!

Charkov Superior Cup 2013

MIJN EERSTE WIN ALS PRO

Na een intense play-off ben ik erin geslaagd om mijn eerste overwinning te behalen als tourprofessional in de Northern Ireland Open. Hier heb ik al die jaren voor gewerkt en dat voelde geweldig. Klaar voor meer!

Noord-Ierland Open 2013

RECORD BREKENDE AMATEUR CARRIERE

Ik ben zowel trots als dankbaar voor de amateurcarrière die ik heb gehad. Ik heb mijn land bij veel verschillende gelegenheden over de hele wereld vertegenwoordigd en heb veel titels gewonnen, zowel nationaal als internationaal. Ik was de #1 amateurspeler in Europa in 2011-2012 en bereikte de #2 in de World Amateur Golf Ranking in 2012. Ik ben mijn ouders en de Nederlandse Golffederatie in het bijzonder dank verschuldigd voor hun steun en het mogelijk maken van deze reis. Op mijn 22e verjaardag was het tijd om professional te worden!

2012

MIJN GROOTSTE WIN ALS AMATEUR

De St. Andrews Old Course heeft altijd een speciaal plekje in mijn hart gehad. Van de eerste keer dat ik daar als jongen met mijn ouders speelde, tot het winnen van één van de grootste toernooien in het amateurgolf. Ik kijk er echt naar uit om het geweldige gevoel van het vasthouden van een trofee op die historische brug opnieuw te beleven! Dat is mijn nummer 1 motivatie als professionele golfer.

St. Andrews Links Trophy 2012

WAAR HET ALLEMAAL BEGON

In 2002 deed ik vrijwilligerswerk bij de TNT Dutch Open, die werd gehouden in het prachtige Hilversumse GC, op steenworp afstand van waar ik toen woonde. De hele sfeer op het toernooi zorgde voor zoveel vreugde en vastberadenheid in mij… Ik was verkocht! Ik besloot op dat moment dat ik op een dag één van de namen op dat leaderboard zou zijn. Wat een geweldig gevoel gaf het me toen ik in 2009 voor het eerst meedeed aan het KLM Open in het Hilversumse GC!

KLM Open 2002