DE VRIENDEN

van Daan Huizing

OVER DE VRIENDEN

De Vrienden van Daan Huizing – kortweg ‘De Vrienden’ – is een enthousiaste groep ondernemers en high executives die een gedeelde passie voor golf hebben. De gezamenlijke sponsoring van De Vrienden stelt Daan in staat om zonder financiële zorgen zich full-focus te kunnen richten op zijn prestaties op de Tour.

‘De Vrienden’ is een exclusieve groep van maximaal 15 leden, voor wie hij- samen met zijn vrouw Daniëlle – bijzondere golfevenementen organiseert waar Daan te allen tijde aanwezig is. Het hoogtepunt van het jaar is de Annual Golf Trip, een meerdaagse golfreis naar een exclusieve golfbestemming in het buitenland.

Daarnaast organiseren ze eendaagse evenementen in Nederland, waar De Vrienden ook een introducé mee naartoe mogen nemen. Op deze dagen geeft Daan een inkijkje middels een seminar/demo met een gastspreker (bijvoorbeeld een van zijn coaches), golfen, borrelen en eet iedereen samen. De data van deze bijeenkomsten zijn afhankelijk van de toernooikalender.

DE EVENEMENTEN OP EEN RIJ

1. Kick-off Event

Deze bijeenkomst vindt plaats voor het seizoen van start gaat. Met De Vrienden en hun introducés gaan we golfen, geeft Daan inzicht in zijn statistieken van vorig jaar en geeft hij aan waar hij in de aanloop naar het seizoen met zijn coaches aan zal werken. De dag wordt afgesloten met een borrel.

2. De Vrienden Annual Golf Trip

Het hoogtepunt van het jaar is de 3 á 4-daagse De Vrienden Annual Golf Trip, die uitsluitend voor De Vrienden georganiseerd wordt en waarvan de kosten voor eigen rekening zijn. Er wordt gestreden om De Vrienden trofee. Dit is een wisselbeker die de winnaar voor een jaar op een prominente plek in huis of op kantoor mag zetten. Het is mooie trip waar De Vrienden elkaar beter leren kennen en waar vriendschappen worden gesmeed.

4. Dutch Open

Spelen in het vaderland heeft altijd iets bijzonders. Op de vrijdag regelen we voor De Vrienden die willen kijken toegangskaarten en hebben we aan het einde van de dag een borrel in het Promodorp. Gezellig en ongedwongen! Ook is het mogelijk om op de dinsdag van het toernooi te komen kijken bij de training om zo een kijkje achter de schermen te krijgen.

Doorlopend contact

Tussen alle bijeenkomsten door houden we contact met elkaar via De Vrienden-groepsapp. Een positieve en actieve groepsapp, waarin er een hoge mate van betrokkenheid is. Ook maakt Daan een uitgebreide tweewekelijkse nieuwsbrief waarin Daan zijn ervaringen en activiteiten van de laatste 2 weken beschrijf.

Met de vele toernooien die er in Europa zijn, regelen we met plezier kaarten om op locatie aan te komen moedigen. Daan kan er altijd erg van genieten om De Vrienden langs de zijlijn te zien! “Je voelt je dan toch erg gesterkt!”

De Vrienden verenigd in een stichting

“De Vrienden” is als juridische rechtsvorm een stichting. De sponsorgelden van De Vrienden worden op de rekening van de stichting gestort en kunnen uitsluitend worden gebruikt voor het dekken van de kosten die bij het uitoefenen van Daan’s beroep komen kijken.

Aanmelden Help Hulphond Nederland