DutchEnglish

PARTNERS

van Daan Huizing

Duca del Cosma

Sinds 1 mei 2022 is Duca del Cosma mijn partner op het gebied van schoenen, polo’s en truien. Het is een relatief jong bedrijf dat hard aan de weg timmert om de golfwereld te veroveren. Eigenaar Frank van Wezel is een inspirerende ondernemer, die op 70-jarige leeftijd Duca del Cosma heeft overgenomen en er met zijn team op weg is om er een grote naam van te maken. Dat is dan ook waar we elkaar de hand kunnen schudden; beiden zijn we goed bezig en willen we de stap zetten naar de top. Ik doe dat graag met Duca del Cosma aan mijn zijde.

Callaway

Sinds het seizoen 2022 ben ik officieel Callaway Staff Player geworden. Al sinds 2015 speel ik met de Callaway driver en al bijna mijn hele carrière met de Odyssey putter. Hun service en productkwaliteit zijn uitmuntend; ze zijn snel en zeer professioneel. De mannen van de Tour-afdeling zijn experts in hun vakgebied, denken altijd mee en zetten altijd een stap extra. Dit is waarom ik mij met heel erg veel plezier heb aangesloten bij Callaway.

Titleist

Al sinds jaar en dag ben ik speler van Titleist. Ik gebruik de golfballen en handschoenen. Voor mij zijn dit de beste producten vanwege hun kwaliteit en consistentie. Bij elk toernooi op de DP World Tour liggen er nieuwe ballen en handschoenen klaar in mijn locker, waardoor ik dit nooit mee hoef te nemen. Geweldige service, en het scheelt een hoop gewicht tijdens het reizen!

Aanmelden Help Hulphond Nederland