STICHTING DE VRIENDEN

van Daan Huizing

OVER DE VRIENDEN

De Vrienden is een exclusieve club voor eenieder die mij ondersteunt om mijn ambities te verwezenlijken. Ik organiseer voor deze groep evenementen die uitsluitend toegankelijk zijn voor De Vrienden en een introducé. Het hoogtepunt van het jaar is de golftrip, die ik persoonlijk voor De Vrienden plan middels mijn internationale netwerk in de golfsport. Naar verwachting zijn er circa 6 evenementen per jaar en hebben we gedurende het jaar doorlopend contact. Onder andere via de speciale Whatsapp-groep voor De Vrienden.

Vanuit de Stichting betaal ik de kosten die direct vasthangen aan het uitoefenen van mijn professie. Hierbij valt te denken aan coaching, reis- en verblijfkosten en caddie. De Vrienden hebben de mogelijkheid om de sponsoring in De Stichting te storten. Indien er aan het einde van het belastingjaar nog geld overblijft dan mag dit belastingvrij meegenomen worden naar het volgend jaar. Stichting De Vrienden van Daan Huizing is ingeschreven onder KvK-nummer 77653963.

Wil jij ook bij De Vrienden van Daan Huizing aansluiten? Neem dan contact op!

Contact