DutchEnglish

PARTNERS

van Daan Huizing

Duca del Cosma

Sinds 1 mei 2022 is Duca del Cosma mijn partner op het gebied van schoenen, polo’s en truien. Het is een relatief jong bedrijf dat hard aan de weg timmert om de golfwereld te veroveren. Eigenaar Frank van Wezel is een inspirerende ondernemer, die op 70-jarige leeftijd Duca del Cosma heeft overgenomen en er met zijn team op weg is om een grote naam te maken. Dat is dan ook waar we elkaar de hand kunnen schudden; beiden zijn we goed bezig maar hebben we nog wat stappen te zetten naar de top. Ik doe dat graag met Duca del Cosma aan mijn zijde.

Callaway

Sinds het seizoen 2022 ben ik officieel bij hen aan boord als speler, maar in de afgelopen 6 jaar hebben zijn al voor mijn klaar gestaan met materiaal. Vanaf 2022 speel ik met de driver, 3-wood, hybrid en putter. Al sinds 2015 speel ik met de Callaway driver en de Odyssee putter en hun service en productkwaliteit is uitmuntend. Ze zijn snel en zeer professioneel. De mannen van de Tour-afdeling zijn experts in hun veld, denken altijd mee en zetten altijd een stap extra. Dit is waarom ik mij met heel erg veel plezier heb aangesloten bij Callaway.

Titleist

Al sinds jaar en dag ben ik speler van Titleist. Ik gebruik de golfballen en handschoenen. Voor mij zijn dit de beste producten vanwege hun kwaliteit en consistentie. Bij elk toernooi op de DP World Tour liggen er nieuwe ballen en handschoenen klaar in mijn locker, waardoor ik dit nooit mee hoef te nemen. Dat scheelt een hoop gewicht!

De Vrienden


Lees meer →

Stichting HulphondLees meer →